ECHIPE

NEINFRICATII

NEINFRICATII, Mihai Rait, Elena Lasconi, Andreea Antonescu, Mircea Zara si Ciprian Schiopu demonstreaza ca au calitatile necesare pentru a face fata probelor din Fort Boyard. Cei cinci formeaza o echipa bine echilibrata, inarmata cu forta, curaj, strategie, umor si determinare pentru a face fata tuturor probelor, care nu sunt deloc usoare.

TATUAŢII

TATUAŢII, Bogdan Vladau, Doinita Oancea, Simona Pope, Samuel Le Torriellec si Cristian Mitrea formeaza o echipa cu ingredinente inedite amestecate intr-un echilibru perfect pentru a trece cu bine peste aventurile surprinzatoare. Reteta perfecta pentru o echipa invingatoare contine: spirit de luptator, senzualitate, frumusete, dexteritate si curaj, fiecare dintre cei cinci avand un aport important.

CINCI CA UNUL

Anna Lesko, Cornel Ilie, George Vintila, Cosmina Pasarin si Andrei Stoica sunt CINCI CA UNUL! Fiecare dintre ei avand o calitate esentiala pentru munca in echipa si pentru a duce la bun sfarsit lupta contra-cronometru in cele mai aventuroase probe. Spiritul de aventura si dragostea pentru adrenalina sunt doua calitati importante, care transforma provocarile in chei castigate.

OLIMPICII

OLIMPICII, Sandra Izbasa, Mihaela Radulescu, Adrian Nartea, Vlad Logigan, Corina Bud trec peste obstacole si fac fata unor provocari ce depasesc limitele imaginatiei. Cei cinci demonstreaza ca nu exista piedici, in calea lor, peste care sa nu poate trece ca o echipa unita si orientata catre victorie.

DUBIOSII

Giani Kirita, Claudia Pavel, Lia Bugnar, Kamara, Ionut Atodiresei formeaza o echipa pregatita sa faca fata aventurilor si sa treaca prin obstacolele puse in calea lor de batranul Perre Fouras. Reactiilor lor atat de diferite in situatiile limita, dau savoare echipei! Ei sunt DUBIOSII si sunt mandri de asta!

LICEENI ROCK AND ROLL

LICEENI ROCK AND ROLL, Razvan Fodor, Andreea Ibacka, Ionut Iftimoaie, Jorge si Roxana Vancea sunt legati de nostaligia primelor editii Fort Boyard ce le-au marcat adolescenta. Pasiunea care s-a infiripat in sufletele lor in urma cu mai bine de 20 de ani i-a determinat sa accepte cea mai tare provocare si sa intre in jocul jocurilor pentru a-si depasi limitele.

MUSCHETARII

MUSCHETARII, Vasile Calofir, Ruby, Roxana Ionescu, Catalin Morosanu, Sonny Flame demonstreaza cat sunt de iscusiti in manevrarea timpului din clepsidre. Cei cinci spun ca sunt unul pentru toti si toti pentru unul cand vine vorba despre a duce la bun sfarsit probele pregatite.

Urmărește-ne pe: