PERSONAJE

Paul Ipate și Octavian Strunilă

Sunt prieteni, actori și foarte pasionați de aventură. Cei doi gazduiesc ediția din 2017 a show-ului Fort Boyard.

Pere Fouras

Pere Fouras este paznicul legendarului Fort, care apara comoara din mijlocul oceanului Atlantic prin tot felul de probe si provocari ce pun la incercare curajul, determinarea, ambitia, creativitatea si rezistenta concurentilor ce trec de portile fortaretei sale.

Chef Sadique

Chef Sadique este bucatarul fara mila specializat in tot felul de delicatese, care mai de care, mai putrezite, miscatoare si mirositoare, ce testeaza papilele gustative ale concurentilor ce intra in restaurantul sau.

Passe-Partout și Passe-Temps

Passe-Partout si Passe–Temps sunt ghizii fortului. Ei pastreaza cheile fortului si sunt ajutoarele lui Pere Fouras. Nimic nu se intampla intre zidurile de piatra ale fortului fara stirea celor doi si tot ei sunt cei care care ghideaza concurentii catre urmatoarea lor provocare.

Felindra

Felindra este celebra imblanzitoare a tigrilor din fortareata care apara camera comorilor de cei ce nu gasesc cheile si indiciile necesare pentru a lua aurul.

Lady Boo

Luptatoarea neinfricata ce pazeste comoara ascunsa de Pere Fouras intre zidurile Fortului. E puternica si neintrecuta in lupta dreapta. Insa fiecare luptator are un punct slab....il vor gasi concurentii?

Urmărește-ne pe: