• PRO TV
  • AZI, de la 20:30, Fort Boyard da startul celei mai tari aventuri la PRO TV

AZI, de la 20:30, Fort Boyard da startul celei mai tari aventuri la PRO TV

AZI, de la 20:30, Fort Boyard da startul celei mai tari aventuri la PRO TV

Duminica seara, telespectatorii vor patrunde in legendarul fort alaturi de vedete indragite si vor descoperi cu ce situatii limita si actiuni incredibile se vor confrunta! 

Duminica, de la 20:30, Fort Boyard, jocul jocurilor incepe la PRO TV, intr-o editie plina de suspans, adrenalina, aventura, dar si mult umor! Imagini extreme ce se imbina perfect cu atitudinile extreme ale concurentilor, vor tine telespectatorii cu sufletul la gura! Mihaela Radulescu, Sandra Izbasa, Corina Bud, Vlad Logigan si Adi Nartea fac parte din prima echipa ce va patrunde in fortareata pentru a trece prin probele pregatite de Pere Fouras, stapanul fortului din oceanul Atlantic. Paul Ipate si Octavian Strunila sunt gata sa spuna „Start joc!” pentru echipa OLIMPICII!

Duminica seara, telespectatorii vor patrunde in legendarul fort alaturi de vedete indragite si vor descoperi cu ce situatii limita si actiuni incredibile se vor confrunta! Fiecare dintre cei cinci concurenti vor da tot ce au mai bun si au vor lucra impreuna pentru a aduna cheile necesare pentru a intra in camera comorilor.  


„Fort Boyard este un fenomen in sine! Te cucereste instant fie ca stii formatul sau abia acum il vezi pentru prima data! Noi am ramas uimiti din momentul in care am patruns in interiorul fortului. Este o incarcatura emotionala foarte mare si te compleseste efectiv magnitudinea lui! Ce pot sa spun, insa, este ca aceasta emisiune nu trebuie ratata pentru ca are tot ce ii trebuie unui show la superlativ: emotie, umor, adrenalina, suspans, aventura, mister, legenda! Va asteptam sa fiti alaturi de noi si sa intram in jocul jocurilor, duminica, la Fort Boyard!”,a declarat Paul Ipate.

„Prima editie incepe in mare forta! Avem echipa OLIMPICII, care isi intrec orice limite! Veti vedea niste vedete extraordinare in niste situatii extreme, cum nu le-ati mai vazut vreodata pana acum! Mie mi s-a facut pielea de gaina in multe momente uitandu-ma la ei si sunt convins ca si cei ce ne vor urmari vor ramane muti de uimire, cand vor vedea prin ce vor trece cei cinci! Abia astept sa dam startul aventurii la Fort Boyard si sa urmariti in fiecare duminica prin ce aventuri extraordinare au trecut vedetele noastre!”, a declarat Octavian Strunila. 

Cei de acasa vor fi insotiti de personajele legendare ale fortului- Passe-Partout, Passe-Temps, batranul Pere Fouras, Felindra, imblanzitoarea tigirilor, Lady Boo, luptatoarea greu de invins - pe tot parcursul emisiunii. 

Cum se vor descurca Mihaela Radulescu, Sandra Izbasa, Corina Bud, Vlad Logigan si Adi Nartea sa iasa din camerele cu capcane pregatite de Pere Fouras, cum trec peste fricile de inaltime, mersul pe sarma, echilibru pe barna suspendata deasupra apei, lupte in noroi si multe alte provocari extraordinare, ramane de vazut numai la PRO TV, duminica, de la 20:30. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni