• PRO TV
  • Echipa „Cinci ca Unul” strange victorioasa bani pentru MagiCamp

Echipa „Cinci ca Unul” strange victorioasa bani pentru MagiCamp

Echipa „Cinci ca Unul” strange victorioasa bani pentru MagiCamp

O noua echipa curajoasa a pasit duminica aceasta in Fort Boyard, alaturi de prezentatorii Paul Ipate si Octavian Strunila, dar si de personajele noastre preferate. De data aceasta, cei care si-au infruntat cele mai aprige temeri au fost Anna Lesko, Cosmina Pasarin, Cornel Ilie, George Vintila si Andrei Stoica. Ei s-au luptat pentru a fura din comoara lui Pere Fouras cat mai multi bani, cu scopul de a dona suma stransa catre MagiCamp. 

Primul curajos a fost Cornel Ilie, care aproape ca a batut recordul de timp in proba Mormanul de Gunoi. Din pacate, in proba „Soarecii”, Cosmina Pasarin a cautat in toate borcanele pline cu lucruri neasteptate, insa nu a reusit sa gaseasca in timp util cea de-a doua cheie.



George Vintila a dat, apoi, dovada de un calm incredibil, escalandand tacticos zidul exterior al Fortului in cautarea celei de-a treia chei, pe care a adus-o la final echipei sale. 



Pere Fouras a fost foarte emotionat la intalnirea cu Anna Lesko, insa aparent si artista a trait emotii care au impiedicat-o sa ii raspunda batranului corect la ghicitoare. Cea de-a treia cheie a fost obtinuta cu ajutorul lui Andrei Stoica: luptatorul s-a ridicat la inaltimea asteptarilor si si-a folosit toata forta in proba Scripetele.



Dupa cinci probe provocatoare atat pentru fizic, cat si pentru psihic, a fost randul lui Cornel Ilie si Andrei Stoica sa faca o vizita in temutul restaurant al lui Chef Sadique. Acolo au fost primiti cu provocarea de a degusta o „delicatesa” preparata din gandaci. Desi prin tehnici diferite, cei doi au reusit impreuna sa castige o cheie de la Chef. Cornel Ilie aproape ca nici nu a clipit pe parcursul intregii probe, iar Andrei, desi vizibil provocat, a reusit sa manance acel sushi cu gandaci.


 

Randul Cosminei Pasarin a venit din nou, in proba Teava de Evacuare. MC-ul a incercat din rasputeri sa urce pe toboganul inundat de apa rece, insa timpul nu i-a fost suficient pentru a afla codul care le-ar fi adus cheia.

In proba Cilindrii, Anna Lesko a dat dovada de multa putere de concentrare, fiind concurentul care a reusit, pana in momentul de fata, sa ajunga cel mai departe in aceasta incercare. La numai cativa centimetri de cheie, Anna s-a dezechilibrat cand a intins mana pentru a o lua, nereusind sa termine proba. 


 

George Vintila a intrat In Bezna din Fort, printre soareci si pasari, in cautarea unei noi chei. DJ-ul a iesit la lumina victorios. 

La scurt timp, Cornel Ilie a dovedit in proba Submarinul ca este un concurent extrem de curajos si determinat, fiind aplaudat, la final, de toti colegii sai, chiar daca nu a reusit sa ia indiciul. 



In ultima incercare din Fort Boyard, Andrei Stoica si George Vintila, cu un minut intreg ramas la dispozitie, au reusit sa faca una dintre cele mai grele si infricosatoare probe din Fort. Au obtinut, astfel, un indiciu de mare ajutor. 



Curajosii „Cinci ca Unul” au avut parte de un final pe masura eforturilor depuse, reusind sa fure din comoara lui Pere Fouras 6350 Euro, o jumatate din aceasta fiind directionata catre tabara pentru copii care sufera de cancer, MagiCamp. 


 

Duminica inseamna aventura la PRO TV, in Fort Boyard, iar saptamana viitoare ne reintalnim la 20:30, cu o noua echipa. Ruby, Roxana Ionescu, Catalin Morosanu, Vasile Calofir si Sonny Flame, adica "Muschetarii", sunt concurentii care se lasa provocati de batranul Pere Fouras, in incercarea de a strange bani pentru o cauza nobila. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni