• PRO TV
  • Fort Boyard a adus aventura in casele telespectatorilor

Fort Boyard a adus aventura in casele telespectatorilor

Fort Boyard a adus aventura in casele telespectatorilor

Ieri seara, de la 20:30, Paul Ipate si Octavian Strunila au adus in fata telespectatorilor cea mai tare aventura! 

Fort Boyard si-a deschis portile pentru Mihaela Radulescu, Sandra Izbasa, Corina Bud, Vlad Logigan si Adi Nartea, care au patruns in fortareata plini de energie si pregatiti sa faca fata tuturor provocarilor pregatite de Pere Fouras. 

PRO TV a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, obtinand la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, a obtinut 10.9 puncte de rating si 24.7% share, spre deosebire de postul clasat pe locul doi, care a obtinut 8.5 puncte de rating si 19.2% share. In minutul de aur de la 20:54, aventurile din Fort Boyard au fost urmarite de aproximativ 1.8 milioane de telespectatori. 

“Vrem, putem si reusim!”  - zis si facut! Echipa Olimpicii, condusa de Mihaela Radulescu, a intrat in Fort Boyard determinata sa castige cat mai multi bani pentru Tasuleasa Social, o intiativa ce are ca scop impadurirea unei zone ce a suferit defrisari masive si educarea copiilor prin exemple practice. Cei cinci au trecut prin 12 probe foarte solicitante si au descoperit ca in Fort Boyard nu este timp sa te plictisesti si tot ce pare simplu este, de fapt, foarte complicat.

Tensiunea, adrenalina, umorul, lupta contra-cronometru – toate sunt elemente esentiale ale acestui show! Forta fizica, indemanarea, rezistenta, concentrarea si determinarea concurentilor le-au fost puse la incercare de Pere Fouras in probe ca: Rasnita de cafea, Jaf la muzeu, Lupta in noroi, Teava de evacuare, Camera frigorica, Pus la zid, Plasa de paianjan, Ghicitoarea, La benzinarie, Grinda si jeturile de apa si Acrobatii la inaltime. 

Olimpicii au dat dovada de calitati extraordinare, de agilitate, de altruism, spirit de echipa si au demonstrat ca sunt cu adevarat niste invingatori! Chiar daca inceputul a fost mai greu si Mihaela Radulescu a ramas captiva de la a doua proba, echipa a ales sa sacrifice prima cheie castigata de Vlad pentru a o elibera. La urmatoarele probe Mihaela s-a autodepasit si a trecut cu brio prin cele mai dificile probe la inaltime. 

Prima proba, Rasnita de cafea, a fost dusa la bun sfarsit de Vlad Logigan! Ce parea o proba usoara, s-a dovedit a fi mai complicata. Totul s-a desfasurat pe repede inainte si cu cateva cazaturi, iar Vlad si-a dat seama ca nu e asa usor sa faci o cafea in Fort Boyard. Jaf la muzeu a fost prima proba pentru Mihaela Radulescu pe care nu a reusit sa o duca la bun sfarsit. Corina Bud a fost aleasa pentru Lupta in noroi si a reusit in cateva secunde sa o doboare pe neinfricata Lady Boo si sa o demascheze: „Mi-am imaginat ca sunt foarte suparata pe ea!”, a declarat ea. 

Adi Nartea a intrat in Teava de evacuare, unde a trebuit sa urce pe o conducta cu apa curgatoare pentru a lua codul necesar dechiderii cheii. Sandra Izbasa a fost pusa la rece in Camera frigorica, unde nu a stat pe ganduri si s-a tarat pe gheata, prin pesti si s-a scufundat intr-un bazin plin cu apa si gheata. Mihaela Radulescu a trecut prin mari emotii la proba Pus la zid. Ea a trebuit sa mearga pe peretele exterior al fortului pentru a lua o cheie. Timpul limitat, dificultatea escaladarii si inaltimea au creat o mare presiune asupra Mihaelei. Concentrarea maxima si forta fizica au ajutat-o enorm pentru a lua cheia: „Am zis: asta e! Fac o baie, vad eu!”. 

Vlad Logigan a intrat in Plasa de paianjan si a stranit hohote de ras! El a patruns intr-o camera plina de lipici, unde a trebuit sa loveasca cu mingiile la tinta. Din pacate el nu a reusit sa ia cheia, insa a spus: „M-am mai inaltat un pic!”. 

Sandra si Vlad au trecut cu brio de intalnirea cu legendarul Pere Fouras si au dat raspunsurile corecte la ghicitorile acestuia. Corina a facut o vizita La benzinarie de unde a reusit sa iasa fara cheie. Grinda si jeturile de apa nu i-au pus nicio piedica lui Adi Nartea, care a reusit sa ia indiciul necesar echipei, iar Mihaela Radulescu a dat dovada de o maxima concentrare cand a traversat fortul pe sarma la de 30 de metri inaltime, ghidata de Sandra: „M-a ajutat enorm! Mi-am dat seama ca la un moment dat faceam doar ce zicea Sandra!”. 

Echipa olimpicilor a reusit sa gaseasca cuvantul cheie, care a deschis camera comorilor si au strans 10.160 de Euro in timpul pe care le-au avut la dispozitie. Duminica viitoare, de la 20:30, o noua echipa este pregatita sa intre in Jocul jocurilor! Andreea Antonescu, Elena Lasconi, Mihai Rait, Mircea Zara si Ciprian Schiopu vor trece prin probe grele pentru a-si depasi limitele la Fort Boyard. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni