• PRO TV
  • George Vintila escaladeaza peretele fortaretei la zeci de metri deasupra apei!Duminica, de la ora 20:30, la Fort Boyard

George Vintila escaladeaza peretele fortaretei la zeci de metri deasupra apei!Duminica, de la ora 20:30, la Fort Boyard

George Vintila escaladeaza peretele fortaretei la zeci de metri deasupra apei!Duminica, de la ora 20:30, la Fort Boyard

Anna Lesko, Cosmina Pasarin, George Vintila, Cornel Ilie si luptatorul K1, Andrei Stoica, au spus ”Da!” provocarii de a-si testa limitele si de a-si infrunta fricile in jocul jocurilor, la Fort Boyard. Duminica, de la ora 20:30, cele cinci vedete vor incerca sa duca la bun sfarsit probele si sa obtina cel putin cinci chei care deschid comoara secreta a stapanului fortaretei. 

Echipa ”Cinci ca unul” va trece de la agonie la extaz si va testa adrenalina la cele mai inalte cote. Pentru a se intoarce acasa cu o parte cat mai mare din averea lui Pere Fouras, concurentii vor fi nevoiti sa treaca prin cateva probe precum ”Pus la zid”, ”Mormanul de gunoi” sau ”Șoarecii”.

George Vintila va trebuie sa escaladeze peretele exterior al fortului, la zeci de metri deasupra apei, pentru a putea castiga o cheie. ”A fost totul la limita, am avut niste prize care nu prea mi-au convenit si era sa cad de vreo doua ori. Senzatia ca esti pe punctul de a cadea e unica, te trece asa ca un fior din cap pana in picioare”, a spus George. Anna Lesko va face echilibristica in proba ”Cilindrii”, iar Cornel Ilie si luptatorul K1, Andrei Stoica, vor gusta dintr-o bunatatea pregatita de Chef Sadique, un preparat care le va da fiori celorlalti colegi de echipa.

Aventura Fort Boyard continua duminica, de la ora 20.30, in jocul jocurilor la Fort Boyard.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni