1. Am inteles ca accesul in Fort era destul de dificil. Cum se facea?

- "In aceea dimineata refluxul apei a fost foarte mare si nu am putut fi transportati cu ferryboat-ul asa ca am plecat in larg cu o barca pneumatica, valurile erau destul de mari iar eu am fost foarte speriata si nelinistita, pentru a ma putea echilibra tot drumul m-am tinut de o franghie."

2. Care a fost primul gand cand ai vazut Fortul de pe mare?

- "Cand am vazut Fortul de pe mare, trebuie sa va recunosc, ca am fost complesita de emotie stiind ca acest loc, in anii 1800, a gazduit multa durere fiind o inchisoare militara."3. Dar cand ai patruns in interior?

- "Cand am patruns in interior am fost surprinsa placut sa gasesc un loc plin de viata pregatit parca dintotdeauna pentru o aventura de neuitat si mi-am dat seama pe loc de ce au fost inspirati producatorii sa faca aceasta emisiune aici."

4. Ce ti s-a parut cel mai dificil in Fort Boyard?

- "Am fost atat de pregatita pentru aceasta aventura, incat cel mai greu mi s-a parut asteptarea dinaintea luptei."

5. Cum ai reusit sa iti invingi fricile?

- "Prin ambitie! Credeti-ma ca tocmai de aceea am ales sa particip la acest concurs. Primul demo pe care l-am vizionat din aceasta emisiune m-a pus pe ganduri, pentru ca nu imi venea sa cred cum e posibil ca intr-o singura ora sa vizionez probe legate de toate fricile mele la un loc.  Paradoxal acesta a fost un motiv foarte bun pentru a ma determina sa le infrunt cu acesta ocazie pentru ca din fire atunci cand imi propun ceva duc pana la capat indiferent de orice."

6. La ce te-ai gandit in momentele in care simteai ca nu mai poti? Ce te-a motivat sa lupti?

- "De la bun inceput am fost o norocoasa pentru ca am facut parte din cea mai tare echipa. Am avut parte de o motivare extraordinara atunci cand am vazut ca fiecare lupta pana la ultimul gram de putere chiar daca individualitatea nu conteaza si totul se castiga doar impreuna. In echipa mea nu a existat NU POT pentru ca fiecare imparte si-a depasit conditia fizica."