• PRO TV
  • Interviu Exclusiv. Mihaela Radulescu: "Cred ca trebuie sa stai foarte bine cu psihicul, sa fii echilibrat, concentrat"

Interviu Exclusiv. Mihaela Radulescu: "Cred ca trebuie sa stai foarte bine cu psihicul, sa fii echilibrat, concentrat"

Interviu Exclusiv. Mihaela Radulescu: "Cred ca trebuie sa stai foarte bine cu psihicul, sa fii echilibrat, concentrat"

Duminica, de la 20:30, aventura Fort Boyard incepe numai la PRO TV!

- Cum a fost intalnirea cu personajele legendare ale fortului? 

- Era ca un fel de vis implinit, dar pe care, culmea, n-am indrazit nici macar sa-l visez. Nu mi-am imaginat ca voi ajunge acolo vreodata si ca voi strange mana tuturor celor pe care i-am urmarit atatia ani la tv. Faina senzatie...

- Ce calitati trebuie sa aiba un concurent la Fort Boyard?

- Cred ca trebuie sa stai foarte bine cu psihicul, sa fii echilibrat, concentrat si motivat. Antrenamentul fizic nu e neaparat necesar, dar sigur te trezesti cu o febra musculara ampla a doua zi, daca nu ai obisnuinta de a-ti lucra corpul. Li s-a intamplat multora. Cred ca aici, mai mult ca oriunde, e valabila simpla si banala zicere "daca vrei, poti". Cu mentiunea ca, uneori, oricat ai vrea si crezi ca vei putea, te invinge vreo secunda de neatentie, mi s-a intamplat si mie la o proba. Am pierdut la strategie, nu la vreo abilitate fizica. Trecem si asta la lectii de viata, nu?


- Ai mancat ceva dezgustator acolo? Ce anume?

- Ma numar printre putinii concurenti fericiti, care nu avut parte de astfel de probe. Am avut doar probe extreme, de mare inaltime, de echilibru, de forta. Nu stiu cum as fi procedat cu vreun peste imputit sau cu vreun gandac viu, cred ca m-as fi luptat excesiv cu mintea mea, dar habar n-am daca as fi invins....

- Ce simteai in momentul in care se scurgea timpul din clepsidra?

- Clepsidra aia e enervanta rau, mai ales ca noi, concurentii care aveam de facut proba aceea n-o vedeam, ci doar auzeam strigaturile colegilor de echipa despre cat timp mai avem. Ea e dusmanul fiecarei probe, pentru ca poti sa o faci perfect, dar daca n-ai invins si in timpul alocat, pierzi tot ce ai muncit, inclusiv cheia pentru care lupti atata.

- Pe cine ai lua cu tine in echipa daca ai mai repeat experienta?

- Pe Ayan, pe  Felix, care e mare fan al emisiunii si ar vrea  sa participe si el la o astfel de intrecere, dar nu se face in tara lui. Mi-ar placea sa se faca si la noi acelasi format si pentru copii, cum se face  in Franta. Ayan ar fi super incantat sa-si incerce puterile si a fost tare mandru de mama lui, cand a vazut cateva secvente de la fimari.

DUMINICA, de la 20:30, jocul jocurilor incepe, numai la PRO TV! Paul Ipate si Octavian Strunila sunt gata sa spuna: “Incepe Fort Boyard!”.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni