• PRO TV
  • Marius Manole este Pere Fouras din Fort Boyard!

Marius Manole este Pere Fouras din Fort Boyard!

Marius Manole este Pere Fouras din Fort Boyard!

Identitatea actorului care interpreteaza rolul lui Pere Fouras din Fort Boyard a fost dezvaluita astazi, iar sub masca si hainele stapanului fortaretei se afla actorul Marius Manole. Invitat in emisiune La Maruta, Marius Manole a recunoscut ca acest personaj a fost o provocare pentru el. 

”A fost unul dintre cele mai grele lucruri pe care le-am facut vreodata. Stateam opt ore impreuna cu producatoarea si doi cameramani intr-o camaruta mica, doar noi patru. Iar timp de opt ore trebuia sa improvizam, vorbeam non-stop, spuneam tot ce-mi trecea prin cap. Niciodata nu am facut asa ceva. A fost o super experienta! Mi-e foarte drag acest personaj si mi-ar placea sa fac un film in care sa joc machiat asa. S-a muncit foarte mult pentru a arata asa, iar eu si domnisoara make-up artist ne trezeam cel mai devreme. Mergeam cu trei ore inainte de filmare”, a spus Marius Manole despre experienta de a-l interpreta pe batranul Fouras. 

 

Marius Manole: ”Mama m-a recunoscut dupa voce!”

Pere Fouras este personaj legendar in emisiunea Fort Boyard, iar in fiecare editie concurentii incearca sa fure cat mai multi bani din averea lui. Pentru a tine secretul cat mai bine, Marius Manole a marturisit astazi ca nici mamei lui nu i-a spus ca el interpreteaza acest personaj, desi vocea l-a dat de gol. ”Ma simt usurat ca nu mai trebuie sa tin acest secret. Multa lume m-a intrebat daca eu sunt Pere Fouras, nici macar mamei nu i-am spus, dar ea m-a recunoscut dupa voce”, a declarat actorul. 

Aventura Fort Boyard continua si duminica aceasta, de la 20:30, cu o noua echipa pregatita sa puna mana pe cat mai multi bani din averea secreta a fortului. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni