• PRO TV
  • Neinfricatii intra in aventura Fort Boyard

Neinfricatii intra in aventura Fort Boyard

Neinfricatii intra in aventura Fort Boyard

Duminica aceasta, de la 20:30, Neinfricatii Elena Lasconi, Andreea Antonescu, Mihai Rait, Mircea Zara si Ciprian Schiopu vor patrunde in Fort Boyard, alaturi de Octavian Strunila si Paul Ipate, pentru a lua parte la aventura vietii lor.

Plini de energie si entuziasm, cei cinci vor da dovada de mult curaj si spirit de echipa! Cele 12 probe de foc, pregatite de batranul Fouras, le vor pune la incercare abiliatile si determinarea, dar le va testa si gradul de anduranta in fata fobiilor. 

Legendarul personaj din Fort Boyard, Chef Sadique, bucatarul fara mila, va avea in aceasta editie primii clienti ai restaurantului sau plin de delicatese miscatoare, putrezite sau mirositoare, ce vor pune la grea incercare papilele gustative ale concurentilor. Actorul Alexandru Unguru este cel care da viata acestui personaj: A fost o experienta extrem de speciala care m-a pus in situatia de a cauta placerea in a tortura culinar oameni nevinovati. In plus lucrand la Fort Boyard alaturi de profesionisti desavarsiti cu 28 de ani de experienta, a fost o placere sa creez un personaj care mi-a devenit subit drag. Probabil era undeva prin sufletul meu o placere in a manipula serpi, tarantule, gandaci sau pesti aflati pe punctul de a exploda. 

Cei cinci concurenti vor avea de trecut prin mari emotii si vor avea de infruntat serpi, sobolani, lighioane, inaltimea, dar si ghicitorile batranului Fouras. Elena Lasconi se va lupta pentru a-si mentine echilibru intr-o cursa infernala. Mircea Zara se va tara pe sub podele pline de serpi. Andreea Antonescu va demonstra ca poate face orice isi propune. Mihai Rait va incerca sa isi invinga teama de inaltime, iar Ciprian Schiopul va demonstra ca timpul este de partea lui. 

Cum se vor descurca cei cinci, prin ce probe vor trece si cum le vor face fata, ce delicatesa pregateste Chef Sadique, dar si cati bani vor strange, ramane de vazut in aceasta duminica, de la 20:30, numai la PRO TV. 
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni