• PRO TV
  • Romanii s-au bucurat duminica de aventura Fort Boyard!

Romanii s-au bucurat duminica de aventura Fort Boyard!

Romanii s-au bucurat duminica de aventura Fort Boyard!

Cinci vedete s-au straduit aseara sa fure cat mai mult din averea lui Perre Fouras. Andreea Ibacka, Roxana Vancea, Razvan Fodor, Ionut Iftimoaie si Jorge au intrat in competitia Fort Boyard si au incercat sa iasa invingatori din fiecare proba, pentru a se intoarce acasa cu un premiu cat mai mare. 

Cele cinci vedete din echipa ”Liceeni rock and roll” au trecut prin foarte multe emotii duminica seara si, chiar daca nu au reusit sa castige cele cinci chei care deschideau comoara fortaretei, doua extra chei oferite de Octavian Strunila si Paul Ipate i-au ajutat sa intre in arena tigrilor si sa puna mana pe premiu.  

Emisiunea Fort Boyard a fost lider de audienta inregistrand 9.4 puncte de rating si 22.4 % share pe segmentul de public comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, in timp ce televiziunea clasata pe locul doi avea 9.0 puncte de rating si 21.3% share. La nivel national, emisiunea a fost urmarita de peste 1.2 milioane de telespectatori. 

Aventura Fort Boyard continua duminica, de la 20:30, la PRO TV, atunci cand in competitie intra o noua echipa pregatita sa infrunte toate capcanele fortaretei.  


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni