• PRO TV
  • „Dubiosii” au trecut prin provocari si senzatii puternice la Fort Boyard Romania

„Dubiosii” au trecut prin provocari si senzatii puternice la Fort Boyard Romania

„Dubiosii” au trecut prin provocari si senzatii puternice la Fort Boyard Romania

In aceasta seara, echipa „Dubiosii”, formata din Claudia Pavel, Lia Bugnar, Giani Kirita, Ionut Atodiresei si Kamara au fost provocati de Pere Fouras in vechiul Fort Boyard. Ghizi le-au fost, ca in fiecare saptamana, Paul Ipate si Octavian Strunila, indrumandu-i catre fiecare proba, din ce in ce mai solicitanta.

De data aceasta, echipa s-a luptat pentru a fura cat mai multi bani din comoara batranului Fouras, pentru o familie cu 10 copii din Delta Vacaresti. 

Claudia Pavel a spart gheata cu proba Cilindrii si desi nu a reusit sa ia prima cheie, l-a bucurat pe Pere Fouras cu frumusetea ei. 

Ionut Atodiresei a fost cel de-al doilea „Dubios” care a alergat pe Banda Rulanta, o proba foarte solicitanta fizic. Intreaga sa echipa s-a amuzat de felul in care pica mereu de pe banda, in timp ce batranul i-a schimbat porecla Pittbul cu una noua: „Terrier, am senzatia ca il tot cheama pamantul pe el...il tot trage.”

Prima cheie a echipei a fost castigata de Lia Bugnar, intr-o proba ca de film, Jaf la Muzeu. Actrita a fost foarte atenta la fiecare pas facut, la sfarsit fiind incantata de lectia invatata: „Am iesit cu invataminte din chestia asta. Niciodata sa nu crezi ca ai pierdut lupta. Adica cu un degetut daca te-ai agatat, o sa poti sa te salvezi”.

Giani Kirita si Kamara au trecut pe rand prin incercarile batranului, iesind invingatori, chiar daca la un moment dat Kamara a avut senzatia ca nu va putea iesi din cauza parului. In schimb, Giani aproape ca a batut recordul de timp al probei Excalibur.

Claudia si Lia au fost invitate la o gustare de neuitat de catre Chef Sadique, care le-a oferit participantelor tartine cu oua atat de vechi incat devenisera negre, asezonate cu niste gandacei. Lia aproape ca nu a clipit in timp ce manca tartina, dand senzatia ca preparatul nu este atat de rau pe cat suna. Totusi, reactiile Claudiei ne-au aratat tuturor cat de grea a fost de fapt aceasta proba. Fetele au reusit astfel sa aduca echipei cea de-a patra cheie.

Ionut a avut mari dubii daca sa iasa din Biblioteca Abandonata doar cu cartea si cheia, sau sa ia si un sarpe cu el, iar Claudia si Kamara au facut echipa in Masina de Spalat, aducand o portie zdravana de umor in casele privitorilor.

Cele mai mari emotii le-a trait Lia Bugnar, in proba Inelul Urias, fiind in aer, deasupra tigrilor din fort. Cu multa sansa, echipa a reusit sa ia si ultima cheie, in ciuda faptului ca Lia a scapat din mana unul dintre coduri.

In cele din urma, „Dubiosii” au reusit sa stranga suma de 6390 Euro, jumatate din aceasta ajungand la familia din Delta Vacaresti.

Duminica viitoare, de la 20:30, provocarea este lansata pentru echipa Liceenii Rock’N’Roll, formata din Razvan Fodor, Deea Ibacka, Jorge, Roxana Vancea si Ionut Iftimoaie. Ei vor lupta din raspunteri pentru a aduna cat mai multe chei si cat mai multe amintiri pe viata.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni