• PRO TV
  • Adrenalina si suspansul au atins cote maxime la Fort Boyard

Adrenalina si suspansul au atins cote maxime la Fort Boyard

Adrenalina si suspansul au atins cote maxime la Fort Boyard

Ieri seara, de la 20:30, Paul Ipate si Octavian Strunila i-au intampinat pe neinfricatii Elena Lasconi, Andreea Antonescu, Mihai Rait, Mircea Zara si Ciprian Schiopu in jocul jocurilor! 

Chiar daca inceputul lor in Fort Boyard a fost mai greoi, ei au dat dovada de spirit de echipa, s-au sprijinit si s-au sustinut, iar astfel au ajus sa castige proba dupa proba!

Elena Lasconi a fost prima concurenta care a spart gheata la Fort Boyard cu o proba extrem de solicitanta! Ea alergat la foc continuu pe o Banda rulanta, in timp ce trebuia sa transporte niste galeti, fara insa a reusi sa ia cheia. Nici Mircea Zara nu a reusit sa ia cheia din Biblioteca parasita, dupa ce s-a tarat pe sub podea prin serpi. Andreea Antonescu a facut exercitiu de echilibristica, pe Cilindri, cu mai multe repetari, insa efortul ei nu a fost recompensat cu o cheie.

Batranul Fouras s-a bucurat foarte mult cand a vazut aceasta echipa si a sperat pana in ultima clipa ca va ramane cu toti banii in comoara! El a ales niste probe foarte dificile, care au abordat in mod direct cele mai mari fobii ale concurentilor

Mihai Rait nu s-a mai dezlipit de pervaz in momentul in care s-a vazut Pus la zid, iar teama de inaltime nu l-a lasat sa escaladeze peretele exterior al fortului. Elena a fost prima concurenta care a adus prima cheie in echipa, dupa ce a raspuns corect ghicitoarei lui Pere Fouras. Ciprian Schiopul a demonstrat ca este un invingator si In benza si a gasit cheia ascunsa printre vietati miscatoare. 

Mircea Zara si Andreea Antonescu au fost invitati la o masa copioasa de Pere Fouras, in Restaurantul de renume al lui Chef Sadique. Cei doi au baut pe nerasuflate un ou de strut, castigand astfel o noua cheie. Mihai Rait in Camasa de forta a fost o sursa de amuzament pentru toti cei care l-au privit incercand sa bage bile rosii cu gura pe un tub, in timp ce camera in care se afla se misca in continuu. Cel mai greu i-a fost sa se aseze de pe tavan in pat ca sa poata lua cheia castigata. Ciprian a fost un adevarat cavaler cand a reusit sa scoata Excalibur din piatra si a taiat funia pe care era prinsa cea de-a cincea cheie necesara. 

Pentru a lua si indiciile, Andreea Antonescu a cautat printre zeci de serpi si a gasit codul necesar pe burta unuia dintre ei si s-a aruncat cu capul inainte la Bungee-Jumping, solicitata fiind de batranul Fouras. Mihai Rait nu a reusit sa dea raspunsul corect la ghicitoarea din turn, iar echipa a trebuit sa se decurce cu cele doua indicii obtinute de curajoasa Andreea Antonescu, care a demonstrat ca orice limita poate fi intrecuta!

Ajunsi in camera comorii, ei au avut-o o strategie foarte buna de a strange bani. Astfel au reusit sa adune peste 14.000 de euro. Jumatate au fost donati catre profesorul Axente Leucean, un om deosebit care transporta copiii la scoala, cu masina lui, ca sa nu mearga kilometrii intregi pe jos, reusind astfel sa reduca abandonul scolar. 

Duminica viitoare, de la 20:30, intra in jocul jocurilor o noua echipa gata de aventura! Dubiosii Giani Kirita, Claudia Pavel, Kamara, Ionut Atodiresei si Lia Bugnar vor lua cu asalt Fort Boyard si vor participa la probe care taie rasuflarea.  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni